Dempede, hyggelige og imøtekommende bærekraftige NOVA leirefarger for vegger og tak i profesjonell kvalitet. Fargene blandes maskinelt, slik at du alltid kan endre rekkefølgen på fargene. Ettersom leirmalingen tåler vannsprut, kan den også brukes på kjøkken og bad.

Mange positive egenskaper taler for den konsekvent økologiske dispersjonsleiremalingen fra AURO: den fungerer som en fuktighetsregulator, er åpen for dampdiffusjon og meget pustende. Det biogene bindemidlet REPLEBIN ® garanterer profesjonelle produktegenskaper: svært robust i henhold til kravene til slitestyrkeklasse 3 (vaskebestandighet i henhold til DIN 53778) og utmerket dekning i klasse 2 i henhold til DIN EN 13300.
Gjennom bruk av det plantebaserte bindemiddelet REPLEBIN ® * er interiørmalingen AgBB-klassifisert med svært lav emisjon. Malingen har dermed fått en spesiell anbefaling for boligen og inkludert soverommet. Du kan male en gang til etter 6 timer. Malingen er grundig herdet etter 24 timer. Det ferdige rullede resultatet er fint og glatt, da den lette leiren som brukes ikke er kornete eller sandaktig. Inntil 9 m2 pr liter pr lag.
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri