Lasering med flere delikate fargelag oppå hverandre (la hvert lag tørke først) gir «levende» vegger som skiller seg klart fra endimensjonale, monokromatiske vegger. Ved fortynning sterkere enn 1:3 med vann skal Wall Glaze Binder nr. 379 tilsettes. Det beste grunnlaget for vegglasur er en frisk hvit puss (AURO nr. 307/308) eller den hvite AURO veggmaling nr. 321.

Reseda-Gul veggglasurfarge fra rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort .

Pris fra
385,00 NOK

Krapp-Rød (gul tone) veggglasurfarge av rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort .

Pris fra
385,00 NOK

Reseda-Krapp-Orange veggglasurfarge fra rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort .

Pris fra
385,00 NOK

Krapp-Rød (blå tone) veggglasurfarge av rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort .

Pris fra
385,00 NOK

Indigo-rød-fiolett veggglasurfarge av rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort .

Pris fra
385,00 NOK

Cochenille-rød veggglasurfarge fra rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort .

Pris fra
385,00 NOK

Indigo-blå veggglasurfarge fra rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort .

Pris fra
385,00 NOK

Bladgrønn veggglasurfarge fra rene plantepigmenter. Fortynn til ønsket fargeintensitet med vann og påfør på hvite vegger med en glasurkost eller klatt med en svamp. For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Opptil 66 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Gir et middelhavsutseende. Fargekort

Pris fra
385,00 NOK

Tilsetning til AURO Veggglasur-Plantefarve nr. 360 ved fortynning mer enn 1:3 med vann. Eller som bindemiddel når du lager din egen veggglasur av pulverpigmenter (finnes ikke i AURO-serien). For internt bruk. Diffusjon åpen. Vannbasert. Duftende mild. Lang rekkevidde. Enkel å bruke.

Pris fra
230,00 NOK
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri