Personopplysningspolicy – Hva vi gjør med dine personopplysninger

Generelt:

For at du skal kunne inngå avtale med oss trenger vi følgende informasjon:
Navn - Adresse - Telefonnummer - E-postadresse - og ev navn på bedrift eller offentlig institusjon EAN).

Vi registrerer dine personopplysninger med sikte på å kunne levere varene til deg.
Personopplysningene registreres hos okomaling.dk og lagres i fem år, hvoretter opplysningene slettes.
Når personopplysninger samles inn via nettsiden vår, sikrer vi at det alltid skjer ved å gi ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor.

Vi lagrer ikke kundeinformasjon kryptert. Vi overfører ikke kundeinformasjon kryptert.
Informasjon som sendes til okomaling.dk blir på ingen måte gitt videre eller solgt videre til tredjeparter, og vi registrerer ingen personsensitiv informasjon.
Ved påmelding til nyhetsbrevet registrerer vi ditt navn og e-postadresse. E-postadressen blir ikke gitt videre til andre.

Direktøren for okomaling.dk har tilgang til informasjonen som er registrert om deg.
Behandlingsansvarlig hos okomaling.dk er direktør Steen Levin Rasmussen.

Som registrert hos okomaling.dk har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har også rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven og henvendelser i forbindelse med dette rettes til okomaling.dk via e-post info@okomaling.dk.

Informasjonskapsler
På okomaling.dk brukes informasjonskapsler med det formål å optimere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. Du kan slette informasjonskapsler fra datamaskinen din når som helst, hvordan avhenger av nettleseren din. Dette OpenBizBox e-handelssystemet bruker såkalte informasjonskapsler. Bruken av informasjonskapsler gjøres for å sikre at du kan handle komfortabelt hos oss. Når du legger varer i handlekurven din, lagres denne informasjonen i en informasjonskapsel på din egen datamaskin. Hvis nettleseren din ikke kan håndtere informasjonskapsler eller du har slått dem av, kan du dessverre ikke handle via vår nettbutikk. Du kan se resten av nettsiden vår, men ikke bruke nettbutikken. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å legge inn din bestilling via e-post.

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten datafil som plasseres på din egen datamaskins harddisk. En informasjonskapsel er ikke et program og kan ikke lese eller ødelegge data fra datamaskinen din. Bare nettstedet som har plassert en informasjonskapsel på harddisken din kan lese informasjonskapselens innhold på nytt. En informasjonskapsel kan ikke brukes av virus eller lignende for å skade datamaskinen din. Du kan lese mer om informasjonskapsler på www.cookiecentral.com.
Hvis du har spørsmål angående informasjonskapslene dine, kan du kontakte Økomaling.dk: Telefon 61339166 (hverdager 9-17) eller e-post info@okomaling.dk

Nettstatistikk.
Vi bruker nettstatistikk på okomaling.dk, som betyr at et statistikksystem samler inn informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettsiden de forlater osv. Nettstatistikken brukes kun med det formål å optimalisere okomaling.dk.

Sikkerhet:
Du har alltid mulighet til å finne ut hvilken informasjon vi lagrer om deg. Du trenger bare å sende oss en e-post og oppgi navn og adresse. Du vil motta en e-post innen 10 dager om hvilken informasjon vi lagrer om deg. Hvis du ønsker at vi skal slette denne informasjonen, må det fremgå tydelig av e-posten din.

Utlevering av informasjon:
Vi gir ikke informasjon videre til tredjeparter. Dataene du oppgir når du handler hos oss anses som konfidensielle og vil ikke under noen omstendigheter bli videreformidlet.

Logging og statistikk:
Logging og statistikk brukes i denne butikken. Et statistikksystem samler inn informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende en nettside har hatt, hvor de kommer fra, hvilken del av nettsiden de bruker osv. I vår butikk brukes logging og statistikk utelukkende med det formål å optimalisere nettsiden og dens funksjonalitet. Logging og statistikk brukes for å skape økt brukervennlighet. Som regel lagres logginformasjon i inntil 2 år. Dette gjøres for å danne et bilde av denne butikkens besøksmønster og utvikling over tid.

Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri