På kjøkkenet er rengjøring og hygiene av særlig betydning. Diverse tilsmussing - som f.eks fettavleiringer på avtrekkshetter, skorper i ovner eller kalkavleiringer i kaffemaskiner - krever effektive spesialrengjøringsmidler. AURO har utviklet en "problemløsningsserie" hvor produktene er effektive og konsekvent økologiske på samme tid. Både helse og natur blir dermed skånet under bruk.

Modell: 660

Fjerner enkelt selv sterke skorper og fastbrente rester i ovnen, på grillrister og kokeplater kraftig og effektivt. Enkel påføring med den praktiske sprayflasken. Med kraftbjelke. Vannbasert. Sitrus fersk. Øko-sertifisert. 100 % naturlig uten MI eller andre syntetiske skadelige stoffer.

245,00 NOK
Modell: 108

100 % naturlige planteoljer og mineraler - ingenting annet. Bransjens reneste valg som "matkontaktmateriale" - les mer nedenfor. For jevnlig stell av benkeplater og kjøkkenfronter i heltre. Fremhever treets struktur og gir pustende overflater og et sunt inneklima. Svak duft på grunn av bruk av rene naturlige oljer. For alle typer tre. Vann- og smussbestandig. Passer til leker. Opptil 21 m2/l. Fri for løsemidler. Veldig slitesterk. Bra for mennesker og natur. Les mer på vår temaside .

Pris fra
400,00 NOK
Modell: 473

> Fruktbart superkonsentrat
> Sterk fettoppløsende kraft
> Effektiv skumrengjøring

> Sitrus-bergamotte duft

Sterk fettoppløsende kraft og skånsom mot hendene på samme tid: oppvaskmiddelet gir strålende ren oppvask. Dermatologisk testet. Også utmerket til vindusvask.

Ny oppskrift:
fra 500 ml superkonsentrat fås 2,5 liter oppvaskmiddel ved å fortynne med vann. Takket være den effektive konsentratformelen er de minste mengder nok til effektiv oppvask og rengjøring.
Ved bruk av doseringsdispenser, tilsett oppvaskmiddel opp til "50 ml"-merket og deretter vann opp til "250 ml", hvoretter dispenseren ristes lett. Noen få dråper sprayes i oppvaskvannet klar til bruk. Skyll med rent vann og tørk. Ferdig :-)

Pris fra
185,00 NOK
Modell: 663

Fjerner effektivt gjenstridige rester og skorper på stålvasker, kakkelovner, gryter, gryter og panner. Skånsom mot overflaten. I den praktiske blikkflasken med vri-lukking. Fortynn med vann. Påfør med en klut. Sitrus fersk. Øko-sertifisert.

Pris fra
215,00 NOK
Modell: 09003

Oppvaskmiddelet Superkonsentrat fortynnes med vann: oppvaskmiddel helles opp til nederste merke og deretter vann til øvre merke, hvoretter beholderen ristes lett.

45,00 NOK
Modell: 650

Multi-power for rask og grundig dyprengjøring. Fjerner enkelt gjenstridig smuss, olje og rustavleiringer samt gamle pleiefilmer og vokslag. Med kraftbjelke. Vannbasert. Sitrus fersk. Øko-sertifisert.

200,00 NOK
Modell: 651

Kraftig rengjøring som pålitelig og effektivt fjerner fettfilmer og fettavleiringer på ovner, hetter og arbeidsflater. Materialvennlig og egnet for områder hvor det tilberedes mat. I den praktiske sprayflasken. Med kraftbjelke. Vannbasert. Sitrus fersk. Øko-sertifisert.

200,00 NOK
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri