Glade, intensivt strålende glasurfarger med ekstra beskyttende voks: Vegglasurvoks er ideell for barnerom, kjøkken eller entre. Vegglasurvoksen fortynnes til ønsket fargeintensitet med vann og påføres med en glasurkost ("liggende figur 8") eller den strykes med en svamp på de hvite veggene. Glasuren tørker deretter melkeaktig, og den påfølgende poleringen (av voksen som finnes i fargen med en fuktig klut eller børste) utfolder den endelige og lysende nyansen. Vokslaget beskytter veggen mot spor av skitne barnehender.

Intens strålende maisgul glasurfarge med ekstra voksbeskyttelse. De ideelle fargene for rom som barnerom og entréer. For internt bruk. Duftende mild. Vannbasert. Opptil 17 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Fargekort .

Pris fra
260,00 NOK

Intens strålende korallglasurfarge med ekstra voksbeskyttelse. De ideelle fargene for rom som barnerom og entréer. For internt bruk. Duftende mild. Vannbasert. Opptil 17 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Fargekort .

Pris fra
260,00 NOK

Intens strålende himmelblå glasurfarge med ekstra voksbeskyttelse. De ideelle fargene for rom som barnerom og entréer. For internt bruk. Duftende mild. Vannbasert. Opptil 17 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Fargekort .

Pris fra
260,00 NOK

Intens strålende Pistachio-glasurfarge med ekstra voksbeskyttelse. De ideelle fargene for rom som barnerom og entréer. For internt bruk. Duftende mild. Vannbasert. Opptil 17 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Fargekort .

Pris fra
260,00 NOK

Intens strålende jordbrun glasurfarge med ekstra voksbeskyttelse. De ideelle fargene for rom som barnerom og entréer. For internt bruk. Duftende mild. Vannbasert. Opptil 17 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Fargekort .

Pris fra
260,00 NOK

Intens strålende mineral-hvit glasurfarge med ekstra voksbeskyttelse. De ideelle fargene for rom som barnerom og entréer. For internt bruk. Duftende mild. Vannbasert. Opptil 17 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke. Fargekort .

Pris fra
260,00 NOK

Fargeløs veggglasur med ekstra voksbeskyttelse. De ideelle fargene for travle rom som barnerom og entréer. For internt bruk. Duftende mild. Vannbasert. Opptil 17 m2/l. Lang rekkevidde. Enkel å bruke.

Pris fra
260,00 NOK
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri