Dempede, behagelige og imøtekommende leirefarger til vegger og tak i profesjonell kvalitet. Den gjennomgående organiske leiremalingen leveres både i våre egne 1000 farger samt i de fleste farger i henhold til de andre fargesystemene. Fargene blandes maskinelt, slik at du alltid kan gjenbestille fargene. Ettersom leiremalingen tåler vannsprut, kan den også brukes på kjøkken og bad.
Tallrike positive egenskaper taler for den konsekvent økologiske dispersjonsleiremalingen: den fungerer som en fuktighetsregulator, er åpen for dampdiffusjon og meget pustende. Det biogene bindemidlet REPLEBIN ® garanterer profesjonelle produktegenskaper: svært robust i henhold til kravene til slitestyrkeklasse 3 (vaskebestandig i henhold til DIN 53778) og utmerket dekning i klasse 2.
Gjennom bruk av REPLEBIN ® * AgBB er interiørmalingen klassifisert som å ha svært lav emisjon. Du kan male en gang til etter 6 timer. Malingen er grundig herdet etter 24 timer. Det ferdige rullede resultatet er fint og glatt, da den lette leiren som brukes ikke er kornete eller sandaktig. Inntil 9 m2 pr liter pr lag.
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri