Høy slitestyrke - Lavt forbruksmengde - Lang holdbarhet - Null kjemikalier - Billig i bruk
Kvalitet for hver krone: AURO PurSolid brukes av ledende møbelsnekkere til danske designklassikere. På grunn av bruk av rene, naturlige råvarer er ikke literprisen den laveste du kan finne, men på grunn av produktenes eksklusive kvalitet og sortiment er forbrukskvantiteten lav, noe som gjør at prisen lett kan bli den billigste på markedet! Sammen med besparelsene kan du glede deg over at du helt unngår utgassing av kjemiske miljøgifter. Produktene er laget 100 % av planter og mineraler – ingenting annet. Det brukes sertifiserte organiske og biodynamiske planteoljer.

Beskyttende olje for ubehandlede og ferdigoljede møbler og tregulv. Gir lettstelte overflater og fremhever treets fargetone. Påfør - fjern overflødig olje - poler: ferdig! For alle typer tre. Vann- og smussbestandig. Diffusjon åpen. Opptil 20 m2/l. Enkel å bruke. Bra for mennesker og natur. 100 % naturlig produkt uten løsemidler og konserveringsmidler.

Pris fra
690,00 NOK

Beskyttende olje for ubehandlede eller ferdigoljede møbler eller gulv av lyst tre. Gir hvitpigmenterte, lettstelte overflater. Påfør - fjern overflødig olje - poler: ferdig! For alle typer tre. Vann- og smussbestandig. Diffusjon åpen. Rekkevidde opp til 20 m2/l. Enkel å bruke. Bra for mennesker og natur. Ren naturlig olje fri for løsemidler..

Pris fra
690,00 NOK

Transparent og svært langvarig naturolje for tregulv, korkoverflater og andre sterkt belastede overflater innendørs. Gir slitesterke, honningtonede overflater med enkel påføring. Kan tones med nr. 150. For alle tresorter. Diffusjon åpen. Vann- og smussbestandig. Opptil 25 m2/l. 100 % naturlig produkt uten løsemidler og konserveringsmidler. Veldig slitesterk. Enkel å bruke. Referanser . MAL-kode 00-1.

Pris fra
400,00 NOK

Med bare én påføring oppnås en oljet og vokset treoverflate av utmerket kvalitet på samme tid. Produktet er egnet for profesjonell bruk og kan enkelt påføres med en rull. Den egner seg for både ubehandlet og oljet tre på gulv og møbler. 100 % naturlig produkt uten løsemidler og konserveringsmidler. Opptil 40 m2/liter. Meget langvarig og med lengre vedlikeholdssyklus enn de 128 som brukes av ledende møbelsnekkere. Lettstelte overflater. Enkel å bruke. MAL-kode 00-1.

Pris fra
845,00 NOK

Høyytelses balsam av bivoks og plantevoks for tregulv, linoleum og kork. Forbedrer og beskytter effektivt. Den polerte myke voksen blir silkematt. For alle typer tre. Vann- og smussbestandig. 100 % naturlig produkt uten løsemidler og konserveringsmidler. Opptil 100 m2/l. Går langt. Varig. Enkel å bruke. MAL-kode 00-1.

Pris fra
200,00 NOK
Ved å olje med AUROs Hard Oil nr. 123 blir treverket impregnert og godt beskyttet mot smuss og vann. Treverket beholder sitt naturlige utseende og oppnår en intensiv fargetone. Start med å påføre et tynt og jevnt lag olje på det slipte gulvet med en rull eller metallnal. Etter ca. 10 minutter stående olje masseres inn med skrubber og poleringspute. Ingen skinnende flekker må være igjen.
En etterfølgende påføring av Hård Voks nr. 171 gir et tynt, beskyttende lag som samtidig forbedrer slitestyrken og det edle utseendet. Voksen påføres spindelvev tynt med en klut eller beinmaskin. Poler på nytt med en skrubbe-/utbeningsmaskin og poleringspute innen en time. Hvis du ikke ønsker å bruke voks, er et ekstra lag med olje passende.
Etter 24 timers tørking kan gulvet brukes forsiktig. Men i de påfølgende 4-6 ukene - inntil den endelige herdingen har funnet sted - unngå fuktighet og store belastninger.
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri