Bruksklar leirmaling til alle mineralske innendørs vegger og overflater samt sagflistapeter, grunnet filt/vev og gipsplater etc. (sparkeles eller ikke sparkles). AURO er den første dispersjonsleiremalingen på markedet uten mikroplast, som tåler en fuktig tørking. Malingen er laget av planter, mineraler og vann, og er derfor 100 % biologisk nedbrytbar, slik at tørkede malingsrester kan komposteres eller kastes med husholdningsavfallet.
Som våre andre malinger er derfor leirmaling et trygt valg mht graviditet, barnerom, astma og allergi osv. Leirmaling er i likhet med krittmaling generelt flink til å absorbere og avgi fuktighet, så den kan også brukes på kjøkken/bad/våtrom. Leiremalingen tørker ekstremt raskt, slik at du kan male en gang til etter 6 timer, mens den endelige endelige herdingen under optimale forhold oppnås på bare 24 timer.
AURO Professional leirmaling er tilgjengelig i Lys kremhvit (331) og Hvit (535) , akkurat som den kan tones i våre egne 1.000 organiske COLORS FOR LIFE farger samt i de fleste farger i henhold til de andre fargesystemene - RAL, NCS og NOVA osv.
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri