Når møbler fortsatt skal fremstå som vakre og velholdte, er ikke støvkluten alene nok. AURO har utviklet egnede rengjørings- og pleieprodukter for møbler laget av forskjellige materialer: til lakkerte, laserte eller oljede overflater, bestemors kommode eller hagestolen i plast. Overflatene rengjøres skånsomt, men effektivt – eller foredles med naturlige pleiestoffer.

Modell: 435

Mild rengjøring for lakkerte, laserte eller oljede overflater. Skitten løsnes skånsomt av rene plantesåper og sukkertensider. Egnet for vinduer. Fortynn med vann. Enkel dosering. Duftende mild.

215,00 NOK
Modell: 662

Intensivpleie, voksaktig polering med antistøvformelen. Bidrar til å bevare verdien av vakre tremøbler. Har en fargeutdypende og antistatisk effekt. I en praktisk blikkflaske med vri lukking. For alle typer tre. Påfør med en klut. Ingen løsemidler. Duftende mild.

260,00 NOK
Modell: 673

Løser opp smuss på glatt skinn og gir samtidig langvarig pleie. Egnet for møbler, bilseter, klær, vesker eller kofferter laget av glatt skinn. Ikke egnet for grovt og anilinskinn eller sko. Enkel å bruke: skummet duppes på skinnet med en fuktig klut og trer i kraft på noen få minutter. Smuss og vaskemiddelrester fjernes deretter forsiktig med en ren, fuktig klut, og skinnet poleres på nytt med en myk klut. Øko-sertifisert av Ecocert.

230,00 NOK
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri