Eksklusive bærekraftige overflater med lang levetid. Noble naturprodukter med full innholdsdeklarasjon.

Olje- og voksbehandling av tregulv gir slitesterke overflater som er diffusjonsåpne og smussavvisende. Med AURO blir du kvitt de opptil 2000 kjemiske stoffene som industrien bruker i sine industriprodukter. Classic-produktene gir lett honningtonede overflater. Aqua-serien er vannbasert - produktene beiser treverket mindre enn de andre 2-seriene. PurSolid er den nyeste serien. Produktene brukes av ledende møbelsnekkere til danske møbelklassikere. PurSolid tilfører en dyp fargetone til overflatene.

Eksempler på produkter fra serien
PurSolid : Hard Oil nr. 123 gir sammen med en ev påfølgende beskyttelseslag Hard voks nr. 171 en edel glød og en dyp impregnering for tre- og korkgulv. De kombinerte olje-voksproduktene 125 og 128 gjør begge deler samtidig. Aqua : Fargenøytralt alternativ til Classic- og PurSolid-serien og veldig behagelig å jobbe med - utviklet av AURO og vannbasert. Det er 2 grunninger for systemet avhengig av tresort. Den innovative Hård Grunder Aqua Nr. anbefales for de lyse treslagene. 127 i forbindelse med Gulvlak Aqua nr. 267 eller Gulvvoks Aqua nr. 187. Classic : Men du kan også falle tilbake på den klassiske behandlingen med Hard Oil Classic No. 126. Impregneringsoljen gir underlaget en glød og overflaten en lett honningtone. Hardvoks nr. 171 gir ekstra beskyttelse og holdbarhet.
Brukes av ledende møbelprodusenter til danske designklassikere
Danske møbelklassikere forsterkes med AURO fordi de optisk/estetisk oppfyller markedets strengeste krav. Produktene er bærekraftige, det finnes ingen renere naturprodukter på markedet, og de er også langvarige og sparer dermed forbruk: Gulvoljen dekker opptil 25 m2 per liter, mens en kombinert oljevoks kan dekke opptil 40 m2 per liter. liter. De inneklimaanbefalte produktene kan dermed enkelt vise seg å være de billigste i bruk på grunn av rekkevidde og slitestyrke.
Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri