KLASSISK

Classic-serien er AUROs første hvor appelsinolje (den naturlige eteriske oljen fra appelsinskall som er et biprodukt ved produksjon av appelsinjuice) brukes som løsemiddel. De ulike produktene er litt tynnere i konsistensen enn PurSolid produktene, trenger derfor godt inn i treverket og er lette å jobbe med. Blant «Klassikerne» fra den første serien er det bl.a. Hard Oil nr. 126 og Oil-Wax nr. 129 etc. Den naturlige appelsinoljen brukes blant annet også i mat, kosmetikk og rengjøringsprodukter. Behandling med transparente Classic-produkter gir lett honningtonede overflater.

AQUA

Den nyere AURO AQUA-serien kompletterer Classic-serien med sine vannfortynnbare og løsemiddelfrie produkter. Blant AQUA-produktene er maling for tre og metall (250 & 260), radiatormaling (257), gulvlakk (267), gulvvoks (187) og diverse grunning. Produktene er unike på markedet på grunn av deres konsekvente organiske valg av råvarer, de er løsemiddelfrie, vannfortynnbare, klimanøytrale og biologisk nedbrytbare. Alle AURO AQUA-produkter er utstyrt med den laveste MAL-koden 00-1.

I motsetning til andre "vannbaserte" produkter på markedet er det ikke plastmaling (bindemidlet i "vannbasert" maling inneholder vanligvis miljøskadelig mikroplast), da AURO AQUA-produkter består av 100 % biologisk nedbrytbare naturlige råvarer - planter, mineraler og vann - ingenting annet. Dette garanteres av den fullstendige innholdserklæringen som følger med alle AURO-produkter. De transparente versjonene av AQUA-produktene beiser treverket mindre enn Classic- og PurSolid-produktene, så produktene endrer fargetonen på treet i mindre grad.

En ny versjon av AQUA-produkter så dagens lys i løpet av 2020-2021. Som et supplement til verdens første mekaniske fargesystem hvor det kun brukes organiske fargepastaer, er det utviklet nye produkter for panel, treverk og metall, som leveres med sterkt forbedrede egenskaper (ingen ettergulning, bedre dekning, lynrask tørking ganger). Dette gjelder nye klarlakker (innvendig - 515 og 518) samt heldekkende panel-, tre- og metallmaling (utvendig og innvendig - Blank maling nr. 516/516-90 og Silkemat Maling nr. 517/517-90) og i 2022 også en ny versjon av trebeis (utvendig og innvendig - 560).

PURSOLID

PurSolid-serien er AUROs siste utvikling. I produksjonen brukes kun råvarer fra planter og mineraler – ikke noe annet. Dette er naturlige oljer og voks i sin rene form. I likhet med AQUA-produktene er produktene løsemiddelfrie og svært langvarige / forbruksbesparende. Som et alternativ til den populære og oransje oljeholdige Wood Oil Classic nr. 126, finnes den nye Hard Oil PurSolid nr. 123, som når opp til 25 m2 pr. liter og en 2 i 1 Olie-Voks nr. 125 med rekkevidde inntil 40 m2 pr. liter. Alle AURO PurSolid-produkter er utstyrt med den laveste MAL-koden 00-1. I motsetning til Classic-oljene resulterer behandling med PurSolid-produktene i en dyp forsterkning av treet, som gir en mørkere fargetone.

Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri