Kjøpsbetingelser og vilkår

Her finner du AURO Norges kjøpsbetingelser og vilkår.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. AURO Norge inngår ikke avtaler med personer under 18 år. AURO Norge reserverer seg retten til å nekte en bestilling. Eventuelle falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk vil bli politianmeldt. Kjøpsbetingelsene og annen informasjon på auro-norge.no er kun tilgjengelig på norsk eller dansk. Som kunde har du 14 dagers angrerett og 2 års garanti.

Betaling

I AURO Norge er vi opptatt av at det skal være enkelt og trygt å betale på nett. I første omgang kan du velge mellom å betale via Vipps, VISA, MasterCard eller ved bankoverføring. Dersom det er interesse for det, vil vi senere utvide med Klarna.

Partene

"Selger" er AURO Norge (org.nr. 933 113 043), c/o AURO.dk & Økomaling.dk, Callisensvej 14, 2900 Hellerup, Danmark, norsk telefon 40 88 88 20, e-post hei@auro-norge.no, og blir i denne sammenheng benevnt som "vi" eller "oss".

"Kjøper" er den person som er oppgitt som kjøper i ordren og blir i denne sammenheng benevnt som "du", "deg", "din" eller "ditt".

Priser

Alle priser oppgis inkludert mva., og det er prisene på bestillingstidspunktet som gjelder. Vi tar forbehold om trykk-, skrive-, eller system-feil, og du blir kontaktet om din bestilling må rettes som følge av feil pris. Du har da rett til å endre eller annullere din bestilling.

Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri