Glansmaling nr. 516 - NOVA F001

Organisk, løsemiddelfri blank maling til bruk på tre, trebaserte materialer og metall utvendig og innvendig. Den hurtigtørkende malingen gulner ikke og er i beste deknings- og slitestyrkeklasse 1 i henhold til DIN EN 13300. Trygg for leker i henhold til DIN EN 71-3. Inntil 13 m2 pr liter pr lag. Meget god dekning. Høy overflatestyrke.

Pris fra
385,00 NOK

Organisk, løsemiddelfri blank maling til bruk på tre, trebaserte materialer og metall utvendig og innvendig. Den hurtigtørkende malingen gulner ikke og er i beste klasse 1 etter DIN EN 13300 når det gjelder både dekkeevne og slitestyrke. I tillegg er malingen trygg for leker i henhold til DIN EN 71-3, akkurat som den oppfyller DIN 53160, som garanterer spytte- og svettemotstand. Innholdsrike tresorter grunnes med COLORS FOR LIFE Tregrunning nr. 510, som også brukes før maling med de hvite versjonene av malingen. Den hindrer penetrering fra knotter og gavesyrer etc. Øvrige overflater grunnes enkelt med selve malingen – fortynnes med 5 % vann iht første lag. Du kan male en gang til etter 6 timer. Herdet etter ca. 24 timer. Etter 2 strøk er malingen værbestandig. Inntil 13 m2 pr liter pr lag. Meget god dekning. Gode prosessegenskaper. Høy overflatestyrke.

Fullstendig innholdserklæring:
Vann; Discovery®; titandioksid; kiselsyre; cellulose; rapsfrø, ricinusolje overflateaktive stoffer; silikater; brennevin av salmiakk; benzisotiazolinon; natriumpyrition

Butikk
IMG

Foreløpig sender vi fra vår lagerbutikk i Danmark:

AURO Norge (auro-norge.no)
c/o AURO.dk & Økomaling.dk
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Danmark

KONTAKT OS

40 88 88 20

E-mail: hei@auro-norge.no

Vi svarer så raskt som mulig mandag til torsdag 10-15 og fredag ​​9-12

Showroom
IMG

I København finner du vårt showroom på Callisensvej 14 i Hellerup. 

Her er det fargeråd og rådgivning. Om ikke lenge kan du møte oss for en prat om produkter og farger også i Norge.

Produktkatalog
Irene Hage

Lege Irene Hage: "Det er den malingen og bara den malingen, jeg skal bruke"!

Betal med
Nyhetsbrev

Nyheter og kampanjer i innboksen din

I Danmark er vi medlem av

Landsforeningen Økologisk Byggeri